X

Did you know that your Internet Explorer is out of date?

To get the best possible experience using our site we recommend that you upgrade to a modern web browser. To download a newer web browser click on the Upgrade button.

Upgrade
公司办事处

关于贝尔佐纳 (Belzona)

贝尔佐纳高分子有限公司成立于 1952 年,是最早致力于研究、开发并生产高分子修复材料及防腐涂层的国际领军企业。

Furmanite East Asia Ltd.于1979年在香港成立。其联营公司Engineering Power Asia Ltd(EPAL)的产品销售部门代理了多家英美世界领先工程公司的产品及方案。

作为香港最成熟的工业服务和销售机构之一,公司多年来在各种专业领域积累了广泛的专业知识。

Engineering Power Asia Ltd.长期以来一直成功经营并持续发展其香港地区的业务,我们的主要市场合作对象包括香港特别行政区政府、电站、能源公司、地区酒店、船舶厂、造船厂、一般建筑物以及香港、澳门和中国大陆地区的机械承建商。

ISO Cert - OHAS 1801
ISO Cert - OHAS 1801
ISO Cert - ISO 9001
ISO Cert - ISO 9001
“Belzona It” - 贝尔佐纳使用简介

有关内容: